ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Narin Güran Türkiye'yi Ağlattı

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde 19 gündür kayıp olan Narin Köyün kuzeyinde derenin içine torbayla atılmış halde bulundu. Küçük Narin'in ölüm haberi Türkiye'yi ağlattı. 

08 Eylul 2024 05:04
Narin Güran Türkiye'yi Ağlattı

Evinden Kur’an kursuna gitmek için çıkan ve bir daha haber alınamayan Minik Narin 2 haftayı aşkın bir süredir büyük bir ekip çalışmasıyla aranıyordu. Gelen son bilgilere göre ise köye giriş çıkışlar da yasaklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğunu X hesabından duyurdu. Yerlikaya X hesabında, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.” ifadelerine yer verdi.

Narin Güran'ın ölüm haberi Türkiye'yi yass boğarken çok sayıda paylaşımla olay kınandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.