ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Şiş ve Mandal ile Langırt Yapan Minik Mucit Eylül!

Doğanşehir ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki Eylül Demirci, 6 Şubat depremlerinin ardından konteynerde yaşadığı yaz tatilinde çamaşır mandalı ve kebap şişlerinden langırt yaptı. 

08 Eylul 2024 04:18
Şiş ve Mandal ile Langırt Yapan Minik Mucit Eylül!

Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Eylül, büyüklerinin yardımıyla hazırladığı bu yaratıcı oyun ile kardeşleriyle keyifli vakit geçirdi. Eylül, "Yaz tatilimi kitap okuyarak, kursa giderek ve bir şeyler üreterek geçirdim," diyerek projelerini ve oyunlarını paylaştı.

Doğanşehir ilçesinde çamaşır mandalı ve şişten langırt yapan 11 yaşında kız çocuğu, kardeşleriyle oyun oynayarak keyifli vakit geçiriyor.

6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Doğanşehir ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Eylül Demirci, kendi imkanlarıyla çamaşır mandalı ve şişten langırt yaparak yaz tatilinde kardeşleriyle keyifli vakit geçirdi.

DEPREMDEN DOLAYI KONTEYNERDE YAŞADIK

11 yaşındaki Eylül Demirci, "6. sınıfa gidiyorum depremden dolayı konteynerde yaşamaya başladık. Yaz tatilimi kitap okuyarak, kursa giderek ve bir şeyler üreterek geçirdim. Ürettiklerimden biri de langırt. Langırtı nasıl yaptım diye sorarsanız büyüklerimin de yardımıyla çamaşır mandalı, kebap şişleri ve tahta kullandım yaptım. Yaz tatilimi kardeşlerim ile langırt oynayarak geçirdik" diye konuştu.

Önder Akbıyık/ Doğanşehir Aktüel

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.