ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Gazeteciler Cemiyeti Vali Seddar Yavuz’u Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

10 Eylul 2024 19:13
Gazeteciler Cemiyeti Vali Seddar Yavuz’u Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri 2 ay önce Malatya’da göreve başlayan Vali Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. MGC Başkanı Vahap Güner, Malatya’nın ayağa kalkması konusunda rezerv alan çalışması ve kararlı duruşuyla önemli mesafeler alındığını belirterek “Sayın Valimize bu kararlı duruşu ve rezerv alanlara hız veren çalışmalarını takdirle karşılıyor ve destekliyoruz” dedi.

Malatya Valisi Seddar Yavuz’da göreve geldiğinden bu yana barınma sorununa öncelik vererek rezerv alan projelerini hayata geçirmeye çalıştıklarını belirterek “Önemli mesafeler aldık 7 bine yakın konutu kısa sürede tamamlayacağız. Kırsal kesimde yapılan deprem konutlarının alt yapı sorunlarını da Valilik olarak üstlendik. Bu alanda çok iyi çalışmalar yapılıyor. Şehir merkezini tek merkezden kurtarmak içinde yeni ticari alanların olduğu bir merkez daha oluşturuyoruz. Malatyalılar sabırlı olsunlar ve yapılan çalışmalara engel koymasınlar. Kararlıyız, kaynağımız var, projelerimiz hazır, yapacak gücümüz ve irademizde var. Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

Vali Yavuz daha sonra Gazetecilerle sohbet ederek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.