ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

'Hakan Kozan Vagon Evleri'nin Belgeseli Yayınlandı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesinin katkılarıyla hazırlanan “İnönü Üniversitesi Ekolojik Yerleşke Hakan Kozan Vagon Evleri” belgeseli izleyicilerle buluştu. 

15 Eylul 2024 19:15
'Hakan Kozan Vagon Evleri'nin Belgeseli Yayınlandı

Koç Grubu, Devlet Demiryolları A.Ş., Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. ve İnönü Üniversitesi iş birliği ile 19 Ekim 2023 tarihinde açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunulan “Ekolojik Yerleşke Hakan Kozan Vagon Evleri’’ belgeselinin yönetmenliğini İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Aycan yürüttü.

Röportaj, çekim ve kurgu aşamalarında ise Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinin görev yaptığı belgesel, 4 ayda yayına hazırlandı. Belgeselde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Yaşar Kalkan, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik Pazarlama Tedarik Zinciri Dönüşüm Direktörü Benay Bakışkan, Arçelik Sponsorluklar Etkinlikler Yöneticisi Berna Alkan Koç, Arçelik Türkiye Üretim Teknolojileri Yöneticisi Mete Özdağ ve Arçelik Tüketici Hizmetleri Elazığ Bölge Yöneticisi Sinan Küllahcı ile gerçekleştirilen röportajlara yer verildi.

TCDD Battalgazi İstasyonunda Arçelik, TCDD ve MKE iş birliği ile yeniden tasarlanarak her biri 38 metrekare alana sahip evlere dönüştürülen vagonlar, İnönü Üniversitesi kampüsü içerisinde sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmuştu. Ev sahiplerine ekolojik bir yaşam alanı hizmetinin de sunulduğu Vagon Kent’e geçen yıl hayatını kaybeden Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kozan’ın adı verilmişti.

17 dakika süren belgeselin tamamı https://www.youtube.com/watch?v=Ya_i-x6jqNo adresinden izlenebilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.