ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatya'da Gece Depremlerle Sarsıldı

Malatya gece yarısı depremlerle uyandı. Kandilli Rasathanesi, depremin Malatya- Pütürge sınırlarında ve 4.5 büyüklüğünde olduğunu duyururken, Saat 03.22'de de AFAD'ın merkez üssünü Adıyaman- Çelikhan ilçesi olarak açıkladığı 4 büyüklüğündeki ikinci depremde Malatya il merkezi ve çevresinde yakından hissedildi. 

18 Eylul 2024 19:07
Malatya'da Gece Depremlerle Sarsıldı

Saat 01.38'de meydana gelen ve yaklaşık 7-8 saniye süren depremle uyanan Malatyalılar kısa süreli panik yaşarken, AFAD, depremin yer yüzeyinin 9,5 km. altındaki tabakada meydana geldiğini ve büyüklüğünün 4.4 olduğunu açıkladı. 

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pütürge- Kavaklıdere, büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı. Deprem yer yüzeyinin 5 km. altındaki tabakada meydana geldiği belirtildi. 

ÇELİKHAN'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM..

Malatya saat 03.22'de  Adıyaman- Çelikhan ilçesinde 4 büyüklüğündeki deprem ile bir kez daha sallandı. Malatya da yakından hissedilen depremi Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 3.9, merkez üssünü ise Çelikhan- Korucak olarak açıkladı. 

Her iki deprem de Malatya ve çevresinde kısa süreli paaniğe yol açtı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.