ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Başkan Eren'den Arguvan'a Doğalgaz Müjdesi

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren seçimi kazanmasının ardından Arguvan'ın sorunlarını çözerek işe başlaması takdir edilirken, Başkan Ersoy Arguvan'a doğalgaz müjdesi verdi. 

21 Eylul 2024 05:45
Başkan Eren'den Arguvan'a Doğalgaz Müjdesi

Yıllardır Arguvan Belediyesini eski yönetimden borçla devir alan Ersoy Eren, Belediyeye kambur olmuş yapıları saf dışı ederek Arguvan'ın mahallelerine kilit taşı döşüyor. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın da destekleriyle Belediyenin araç parkına takviyeler yapan Eren, yeni gelecek araçlarla daha iyi hizmet verecek duruma geleceklerini ifade ediyor. İlçede ihtiyaç duyulan kreş içinde ilk adımı atan, Deprem İstasyonunun kuruluşunu sağlayan Ersoy Eren, 300 den fazla öğrenciye günlük olarak öğlen yemeği veriyor.

Arguvan'ın Şotik köyündeki mezrasınd abulunan su sorununa da el atan Eren, yaptığı görüşmeler sonucunda mezrada MASKİ'nin vurduğu sondajla su sorununa da neşter vurdu. Yolların asfaltlanması konusunda da girişimlerini sürdürüyor.

MUHALİFLERİ BU PROJE ÇILDIRTACAK

Arguvan'da 2024 yılı için en büyük proje ise İlçeye doğalgazın getirilmesi. Göreve seçildiğindne bu yana Arguvan'ın doğalgaza kavuşması için gerekli görüşmeleri yapan Eren ilk müjdeyi de verdi. AKSA Doğalgaz Müdürü Güngör Ateş'i ziyaret eden Başkan Eren "Arguvan’ımızı büyük rahatlığa kavuşturacak doğalgaz için AKSA Doğalgaz Şirketi ile imzalayacağımız protokol öncesi bölge müdürü Güngör Ateş’i ziyaret ettik" mesajını paylaştı.

Bu yıl Arguvan'a doğalgazı getirmeyi hedeflediğini söyleyen Başkan Ersoy Eren "Biz işimize ve hizmete bakıyoruz. Arguvan'a doğalgazın gelmesi için çalışıyoruz" dedi. 

#arguvan #malatya #doğalgaz #aksa #hizmet #arguvanbelediyesi #ersoyeren

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.