ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Medya Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Ankara'da Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Medya Konferansının ikincisi 19-20 Eylül tarihlerinde Ankara'da yoğun bir katılımla yapıldı. 

22 Eylul 2024 13:30
Medya Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada "Medya Konferansımızın ikincisini 19-20 Eylül tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirdik. Gazeteciliğin Dönüşümü & Arayışlar temalı konferansımızda 300’den fazla gazeteci, basın meslek örgütü temsilcisi, hukukçu ve akademisyen bir araya geldi, görüşlerini dile getirdi, katkı sundu. Nisan ayından bu yana devam eden çalıştaylar ve tartışmalar sonuncu hazırlanan ‘Gazetecilik Hak ve Özgürlükleri Deklarasyonu’ bugün katılımcılarla paylaşıldı, görüş ve eleştiriye açıldı. Deklarasyon üzerinde çalışmaya, konferansta dile getirilen fikirler doğrultusunda devam edeceğiz. Emeği geçen tüm katılımcılara ve bu organizasyonu beraberce hazırladığımız Medya Dayanışma Grubu paydaşlarına sonsuz teşekkürler" denildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.