ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Tekirdağ'da Malatyalılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Tekirdağ Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı buluşma toplantısında Malatyalılar bir araya gelerek hasret giderdi. 

23 Eylul 2024 17:25
Tekirdağ'da Malatyalılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Tekirdağ Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ile birlikte çok sayıda Malatyalı bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer yaptığı açıklamada "Tekirdağ Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kentimize sosyal ve kültürel anlamda değer katan hemşehri derneklerimiz ile işbirliği içerisinde olmaya devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimin aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum" dedi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer'e katılımlarından dolayı teşekkür eden Tekirdağ Malatyalılar Derneği Başkanı Mehmet Barut "Tekirdağ ve ilçelerinde yaklaşık 20 bin Malatyalı yaşıyor. Çok sayıda bürokrat ve Doktorlarımız var. Her yıl hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Bu yıl hemşerimiz olan Başkanımızın katılımları bizi mutlu etti" dedi.,

Tekirdağ Malatyalılar Derneği Başkan Yardımcısı ve Beyin Cerrahı  Prof.Dr. Numan Karaaslan ve Yönetim Kurulu üyesi Nurullah Özer'de kahvaltıya katılan hemşehrileriyle yakından ilgilenirken, kahvaltıya katılımın oldukça yüksek olması dikkat çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.