ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Arguvan'da Engelli Aileye Ev yapmak için Temel Açıldı

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren Arguvan'ın Kınık mahallesinde tek gözlü bir odada kalan engelli aileye ev yapmak için temel açtı, yardımseverleri destek olmaya çağırdı. 

24 Eylul 2024 19:21
Arguvan'da Engelli Aileye Ev yapmak için Temel Açıldı

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren bir süre önce zihyaret ettiği Kınık mahallesinde oturan Sülün ailesinin engelli bireylerinin zor koşullarda ve bir odada verdikleri yaşam mücadelesini gördükten sonra aileye ev yapmak için kolları sıvadı. Başkar Eren, Kınık'ta kepçeyle temel açılmasının ardından "Kınık’ta engelli çocuklarıyla yaşayan Sülün ailemizin barınma sorununu çözmek için söz vermiştik. Ve temel atma çalışmalarına başlandı.Yardımseverlerimizinde desteği olması halinde ailemizi kış gelmeden yeni evlerine yerleştirmeyi hedefliyoruz" dedi. 

Temel açma çalışmasına Kınıklı vatandaşlarda destek verirken, yardım etmek isteyen vatandaşlarında Arguvan Belediyesine başvurmaları istedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.