ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Erasmus Öğrencileri İnönü Üniversitesini Ziyaret Etti

Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteğiyle düzenlenen “Eco Friendly Transportation is a New Fashion!- Artık Yeni Moda Çevre Dostu Ulaşım” adlı Erasmus+Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Malatya’ya gelen gençler İnönü Üniversitesinde konakladı. 

24 Eylul 2024 13:22
Erasmus Öğrencileri İnönü Üniversitesini Ziyaret Etti

16-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Avrupa Hareketlilik Haftası’nı da içine alan bu projede İspanya, İtalya, Fransa, Polonya, Romanya’dan gelen gençler ile çevre gönüllüleri bir araya geldi.

Proje kapsamında İnönü Üniversitesinde bulunan gençler, Greenmetric Dünya Sıralaması’nda 156. sırada bulunan İnönü Üniversitesinde 5,3 MW’lık güneş enerji santralini, Teknokent otopark üstü GES ve LEED Silver sertifikalı yeşil bina olan Yaşam Merkezi binasını ziyaret edip ilgililerden bilgi aldı.

Gençler 22 Eylül Pazar günü Malatya’dan ayrıldı.

Haber: Rümeysa Işık

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.