ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Dr.Vahap Şahin Başkan Cömertoğlu'nu Ziyaret Etti

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin seçimi az farkla kaybetmesine rağmen çalışmalarına devam ediyor. 

26 Eylul 2024 15:30
Dr.Vahap Şahin Başkan Cömertoğlu'nu Ziyaret Etti

Akçadağ'da seçimi az bir farkla kaybetmesine rağmen ilçeden ayrılmayarak ziyaretlerini sürdüren Dr. Vahap Şahin, Akçadağ Belediye Başkanı Halük Cömertoğlu'nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Akçadağ'da seçimden bu yana bir değişim yaşanmadığını ve ilçenin kan kaybettiğini ifade eden Dr. Vahap Şahin "CHP'li Beleidyeler adeta hizmet destanları yazıyor. Arapgir Başkanımız Halük Cömertoğlu ilçenin kaderini değiştiren yatırımlara imza atarak İlçesşini bşir turizm şehri haline getirmiş. 500 Bin kişiyi Ağırlamış Arapgir, daha da gelenler var. Başkanımızı tebrik etmeye ve görüş alışverişind ebulunmaya geldim" dedi.

Arapgir Belediye Başkanı Halük Cömertoğlu, Dr. Vahap Şahin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalı hakkınd abilgiler verdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.