ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Arguvan Doğalgaz'a Kavuşuyor

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren göreve seçilir seçilmez ilk hedefi olan Doğalgaz konusunda mutlu sona ulaşıyor. Arguvan ilçe merkezi doğalgaza kavuşuyor. 

27 Eylul 2024 19:23
Arguvan Doğalgaz'a Kavuşuyor

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, seçimi kaybeden eski başkanın yaratmak istediği muhalif söylemlere karşın hizmet yaparak cevap vermeye devam ediyor. Arguvan'ı doğalgaz kavuşturmak için ilk hedefi olan Belediye Başkanı Ersoy Eren, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım Şirketi ile protokol imzalayarak yer tahsisi yaptı. AKSA Doğalgaz Genel Müdür Güngör Ateş, "Arguvan'ı kısa sürede doğalgaz ile kavuşturacağız" dedi.

Arguvan ilçesini doğalgaz ile kavuşturmaya hazırlanan Belediye Başkanı Ersoy Eren "İşimiz Gücümüz Arguvan. Görevde olduğum süre içerisinde Arguvan’ıma hizmet etmek tek hedefim olacak. İlçemizin doğalgaz sorununda sona gelindi. AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım Şirketi ile protokol imzalayarak yer tahsisimizi yaptık. Genel Müdür Güngör Ateş ve ekibine destekleri için Arguvanlılar adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Eski Başkan ve yandaşlarının Arguvan'da yapmak istedikleri olumsuzluklara hizmet yatırımlarıyla cevap veren Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, ilçenin yıllardır çözülmeyen sorunlarını da çözmeye devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.