ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Çankaya Belediye Başkanı Malatya'dan Gelin Aldı

Aslen Hekimhanlı olan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ankara'da düzenlenen düğünle, Malatya'dan Eczacı Bahar Karakaş ile dünya evine girdi. 

30 Eylul 2024 13:14
Çankaya Belediye Başkanı Malatya'dan Gelin Aldı

Ankara Çankaya'da düzenlenen düğün törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eski Genel Başkanlar Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Eski Bakan Seyfi Oktay, Önder Sav, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Belediye Başkanları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Malatya'da yapılan nişanın ardından yapılan düğünde genç çiftlerin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kıydı. Davetlilerin ağırlandığı düğünde genç çiftlerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Depremlerde Malatya'daki Eczanesi yıkılan Eczacı Bahar Karakaş Ankara'ya yerleşmişti. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile tanışan Bahar Karakaş, evlilik için ilk adımı atınca önce söz kesilmiş, ardından Malatya'da nişan yapılmıştı.

Düğünün ardından Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner sosyal medya da "Hayat arkadaşım, sevgili eşim Bahar ile bu mutlu günümüzde yanımızda olan veya olamasa da güzel dileklerini bizlere ileten herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu yoğun dönemde davetimizin ulaşmadığı sevdiklerimiz olduysa da her birinin affına sığınırız. Kalplerimizin bir olduğunu, bizlerden güzel dileklerini eksik etmeyeceklerini biliyoruz" dedi.

Genç çiftleri tebrik eder mutluluklar dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.