ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Gazeteci Ertem Şener, Spor Camiasına Çağrıda Bulundu

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının sunucusu Malatyalı Gazeteci Ertem Şener, canlı yayında Yeni Malatyaspor’a ve Malatya'ya destek çağrısında bulundu. Şener, 4 Büyük Kulüp Başkanı ile tüm spor camiasını genç kadro ile mücadele eden Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmaya davet etti. 

01 Ekim 2024 01:25
Gazeteci Ertem Şener, Spor Camiasına Çağrıda Bulundu

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının sunucusu Ertem Şener, memleketi Malatya’ya ve Malatyaspor’a sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, "Malatyaspor can çekişiyor.  Herkese sesleniyorum, Malatya’nın içi kan ağlıyor. Devletimiz gerekeni yapıyor ama bir kez daha hatırlatıyorum; bu şehre sahip çıkın!" ifadelerini kullandı.

Şener, iş insanlarına ve siyasilerden Malatyaspor için destek beklediğini belirterek şunları söyledi:

Malatyaspor zor durumda. Yeni Malatyaspor’un bu halinden memnun olan var mı? Yani 17-18 yaşında çocuklar ile sahaya çıkıyorlar. Sırf Malatya için, Malatya şehrinin ayakta kalması için, Malatyalı çocuklar sahalara çıkıyorlar. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı elinden geleni yapıyor biliyorum, görüyorum. Ama sadece Malatya Belediyesiyle bu işler olmaz. Yeni Malatyaspor’a Malatyalı tüm iş adamlarının, tüm Malatyalı siyasetçilerin hangi partiden olursa olsun, Malatya dışında oturan, İzmir’de, İstanbul’da, Ankara’da, yurt dışında… Tüm Malatyalıların elini cebine atması lazım. Daha enkazlar yeni toplanıyor. Hala enkaz var. Ama bu enkaz kalıcı olmasın. Tüm Malatya’ya yardım edilmesi gerekiyor. Yeni Malatyaspor ayakta kalırsa, Malatya için umut olur.  Futbol çok şeydir. Futbol asla sadece futbol değildir. Malatya’yı el birliğiyle ayağa kaldırmamız lazım.

Ben Malatyalıyım Malatya doğumluyu. Kışla Caddesi’ni, Kernek’i, Sıtmapınarı’nı her yeri çok iyi biliyorum. Eski adıyla Tecde’yi, her yeri çok iyi bilen birisiyim. Ben Cumhuriyet İlkokulu’nda okudum. Ama buradan rica ediyorum. Bütün Malatya halkına sesleniyorum. Dışarıda bulunan Malatya halkına. Malatya sınırları içerisindeki Malatyalıların şu an da buna yetecek gücü yok. Ama tüm Malatyalı iş adamlarına sesleniyorum. Malatyalı siyasetçilere sesleniyorum. Hep birlikte Malatya’ya sahip çıkıp destek olalım. Ben Ertem Şener olarak bir telefonunuzla bir mesajınızla her zaman yanınızdayım.

Buradan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’dan, Sayın Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’tan, elinden geleni yapıyordur biliyorum. Lütfen Malatya’ya sahip çıkalım. Malatya’nın içi kan ağlıyor. Malatyaspor mağlup oldukça da Malatyaspor’un içi kan ağlıyor. Biz Malatyaspor’a maç verin demiyoruz. Malatya’ya destek istiyoruz. Tesisler darmadağın olmuş durumda, stat darmadağın olmuş durumda. Malatya’ya destek olalım. Malatya gerçekten sıkıntılı durumda ben defalarca söylüyorum anlatamıyorum. O toprakların bir evladı olarak söylüyorum. 35 sene önce Brezilya milli takımının yıldızları Carlos’a Serginho’ya o dönem paraları verilemediği için Malatya halkı yağlı ekmek yaptırırdı. Kutu kutu kayısılar, Malatya peynirleri götürürlerdi. Malatya halkı böyle bir halktır.

Rica ediyorum tüm siyasetçilerimizden. Öyle seçimler yaklaştığında girmeyin Malatya’ya. Şimdi gidin.  Bak kış geldi yine. Sokaklarda kalanlar var duyuyorum. Devletimiz elinden geleni yapıyor tabi ki. Her vatandaşa tabi ki sarılıyor. Ama her şeyi devletten de bekleyemeyiz. Ben tüm kulüplerimize de sesleniyorum. Sayın Ali Koç’a, Sayın Ali Arat’a, Sayın Dursun Özbek’e, Sayın Ertuğrul Doğan’a… Malatya’ya yardım edin.

Dört Başkan beraber bir maça beraber gidelim. Lütfen. Tesisleri bir görün. Sayın Ali Koç. Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanısınız. Ama size yakışan Ali Koç’un hem iş adamı olarak hem kulüpler birliği başkanı olarak size yakışan Malatya’ya gitmeniz. Malatya’da bulunmanız. Tüm kulüp başkanlarını toplayarak bir maçına gidin Malatya’nın. Malatya’nın yediği gollerde sizlerin de gözleri yaşaracak. Yedek kulübesinde futbolcu yok.

Geçen sene 6 Şubat’ta yerle bir olan bir Malatya’dan bahsediyoruz. Allah rızası için işi düşen gitmesin Malatya’ya. Malatya Halkı vefalıdır, cefalıdır. Bu günleri unutmaz. Ben ailece Malatyalıyım. Ben oradaki Malatyalılardan biliyorum. Sizden rica ediyorum. Malatya’ya sahip çıkın. 2. Lig’e ya da 3. Lig’e veya amatöre düşsün kaybedelim. Ama bir futbol topu dünyalar kadar büyüktür. 1,5 saatliğine Malatyalıların acısını unutturun.

Malatyaspor tekrar Süper Lig’e çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama sahip çıkın Malatya’ya. Her şeyi devlete bırakmamak lazım aynı zamanda. Sayın TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sizlerden ricada bulunuyorum. Sizden hiçbir şekilde şahsi bir talebim olamaz. Ama böyle bir kredim varsa ben bunu Malatya için kullanmak istiyorum. Sizlerden rica ediyorum. Bir Malatya’ya elinizi verin. Elinizi verirseniz o halk elinizi bırakmaz."

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.