ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Yeni Malatyaspor'un Başkan Adayı Belli Oldu

Kongre sürecine giren Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil gevrek sonrasında Yönetime talip olan Başkan adayının ikinci Başkan Sami Mendi olduğu öğrenildi. 

01 Ekim 2024 01:21
Yeni Malatyaspor'un Başkan Adayı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor'un Olağanüstü seçimli genel kurulu için ilk toplantı 6 Ekim'de yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde de 13 Ekim'de yapılacak. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in Başkan adayı olmayacağı kongrede, Ahmet Özköse ve Haşim Karadağ'ında aday olacakları konuşulurken, Yönetime aday olacak adayların listelerini Kulüp Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor.

Yeni Malatyaspor kongresinde aday olmaya hazırlanan ikinci Başkan Sami Mendi ise listesini hazırlayarak delegelerle görüşmeye başlayarak desteklerini aldığı bildiriliyor. 

Başkan Adil gevrek'in de tam destek verdiği Sami Mendi'ye İstanbul'da bulunan iş adamlarından da destek geldiği ve Yeni Malatyaspor için listesini hazırlayarak Kulüp Başkanlığına vermesi bekleniyor. Gaziosmanpaşaspor'da Başkanlık ve Yöneticilik yapan Tekstilci Mendi'ye spor çevreleri de destek veriyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.