ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

MOTAŞ Sahte Kartlar için Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi bazı internet sitelerinde "Motaş'ın yıldönümü şerefine, sınırlı sayıda üretilen MalatyaKart'ı kazanın ve toplu taşımada 1 yıl boyunca sınırsız seyahat edin" şeklindeki duyurlara itibar edilmemesini isteyerek sahte kartlar konusunda uyardı. 

04 Ekim 2024 23:34
MOTAŞ Sahte Kartlar için Uyardı

 

Sahte MOTAŞ Kartları için uyarı yapıldı

"Malatya’da Büyük Fırsat! Motaş'ın yıldönümü şerefine, sınırlı sayıda üretilen MalatyaKart'ı kazanın ve toplu taşımada 1 yıl boyunca sınırsız seyahat edin! Sadece 77 TL’ye bu özel fırsatı kaçırmayın! Kartlar 12 ay boyunca geçerli olacak ve sadece 500 adet ile sınırlı! ⏳ Hemen şimdi al ve sınırsız seyahatin tadını çıkar!" diye sosyal medyada paylaşılan bu haber üzerine MOTAŞ Şirketinden açıklama yapıldı.

MOTAŞ'ın böyle bir duyuru yapmadığı belitrilen açıklamada vatandaşların bu tür haberlere ititbar etmemesi istendi. Bu arada MOTAŞ Sahte kart ile ilgili paylaşımlar hakkında yasal takibe de başladı. MOTAŞ Yraısı şöyle:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.