ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Yeni Malatyaspor'da Şahin Altınok Listesini Hazırlıyor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Yeni Malatyaspor Yönetiminde bulunan isimler bir araya gelerek Asbaşkan Şahin Altınok'un aday olmasını kararlaştırdı. 

09 Ekim 2024 19:24
Yeni Malatyaspor'da Şahin Altınok Listesini Hazırlıyor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek İstanbul'da bulunan Yöneticiler ile toplantı yaparak kesinlikle aday olmayacağını, aday olacak adaya desteğin dışında isim dahi vermeyeceğini yöneticilere anlattı. Yeni Malatyaspor yöneticileri Sami Mendi ve Mehmet Coşar Gömüç adaylıklarını araştırmalarının ardından son yapılan toplantıda Asbaşkan Şahin Altınok'un aday olarak görevi alacağı konuşulmaya başladı. Sami Mendi ve Mehmet Coşar Gömüç'ün aday olmaktan vazgeçmeleri üzerine Asbaşkan Şahin Altınok listesini yapmaya başladı. 

Yeni Malatyaspor'un borç yükünü kaldıracak desteği olduğunu ifade eden Şahin Atınok'a Yeni Malatyaspor yönetimi de destek olacağını açıklarken, Altınok'un listesiyle Malatya'ya geleceği öğrenildi. Yeni Malatyaspor'da Ümit Bayram ve Ahmet Özköse'de aday olacağını açıklamışlardı. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.