ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Ağbaba: Üstündağ’a Yapılan Siyasi Saldırılara İzin Vermeyeceğiz!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ’a yönelik siyasi hamlelere sert tepki gösterdi. Ağbaba, “Üstündağ, Türk sporuna ve voleyboluna yaptığı katkılarla bir efsanedir. Siyasi saldırılara asla izin vermeyeceğiz” dedi. 

13 Ekim 2024 15:24
Ağbaba: Üstündağ’a Yapılan Siyasi Saldırılara İzin Vermeyeceğiz!

“ÜSTÜNDAĞ’A SAHİP ÇIKIYORUZ”

Veli Ağbaba, Akif Üstündağ’ın Türk voleybolunu dünya sahnesine taşıyan bir isim olduğunu vurguladı. Ağbaba, “Siyasi hesaplarla Üstündağ’ı hedef almak Türk sporuna yapılmış bir haksızlıktır. Bizler Malatya olarak ona sahip çıkacağız ve bu saldırılara müsaade etmeyeceğiz” dedi. Bu açıklama, özellikle son dönemde Üstündağ’a yönelik çeşitli siyasi girişimlerin kamuoyunda tartışıldığı bir dönemde geldi.

MALATYA’NIN GURURU, TÜRK SPORUNUN YILDIZI

Ağbaba, Akif Üstündağ’ın sadece Malatya’nın değil, tüm Türkiye’nin gururu olduğunu belirtti. “Filenin Sultanları’nın dünya ve Avrupa şampiyonu olmasında en büyük pay sahibi Akif Üstündağ’dır. Onun liderliği, Türk voleybolunu uluslararası alanda zirveye taşımıştır” diye konuştu. Voleybol camiasında Üstündağ’ın başarılı projelerine ve Türk sporuna olan katkılarına övgüler yağdıran Ağbaba, Üstündağ’ın Malatya’nın yetiştirdiği en değerli spor insanlarından biri olduğunu ifade etti.

TÜRK SPORUNDA BİR EFSANE: AKİF ÜSTÜNDAĞ

Üstündağ’ın liderliğindeki Türk voleybol takımlarının uluslararası başarıları, Türkiye’de spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Ağbaba, Üstündağ’ın voleybol dünyasında yaptığı devrim niteliğindeki yeniliklerin Türk gençliği için büyük bir ilham kaynağı olduğunu söyledi: “Üstündağ, Türk sporuna yaptığı katkılarla bir efsane haline geldi. Onu yıpratmak, sadece Türk sporuna zarar verir.”

“SİYASİ HESAPLARA MALZEME EDİLEMEZ”

Veli Ağbaba, Üstündağ’a yönelik saldırıların siyasi hesaplarla yapıldığını ve bu tür girişimlere asla müsaade edilmeyeceğini belirtti. “Akif Üstündağ, siyasi oyunlarla yıpratılamayacak kadar büyük bir değerdir. Türk voleybolunu dünya sahnesine taşıyan bu başarı, asla unutulmamalı ve siyasi hesaplara malzeme edilmemelidir” dedi. Ağbaba’nın bu açıklamaları, özellikle Türk spor camiasında büyük yankı uyandırdı.

MALATYALILARDAN BÜYÜK DESTEK

Malatyalı iş insanları ve sivil toplum kuruluşları da Akif Üstündağ’a destek vermekte gecikmedi. Özellikle sosyal medyada Üstündağ’a destek mesajları yağarken, birçok Malatyalı Üstündağ’ın Türk sporuna katkılarının devam etmesi gerektiğini vurguladı. “Akif Üstündağ, Malatya’nın yetiştirdiği en değerli insanlardan biri. Onun yanında olmaya devam edeceğiz” diyen Malatyalılar, Üstündağ’a yönelik siyasi saldırıları da kınadı.

Haber:Malatya Tıme

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.