ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Vali Yavuz'un 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Mesajı

Malatya Valisi Seddar Yavuz , 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda "15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü vesilesiyle, tarımsal üretimimizin bel kemiğini oluşturan kadın çiftçilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi. 

14 Ekim 2024 11:32
Vali Yavuz'un 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Mesajı

Malatya Valisi Seddar Yavuz  açıklamasında şunları belirrtti:

"Kadın çiftçilerimiz tarımsal faaliyetlerde en önemli görevleri üstlenen gizli kahramanlarımızdır. Ülkemizde tarımsal üretimin ve kırsal hayatın sürekliliğinin sağlanmasında en önemli rolü kadın çiftçilerimiz üstlenmektedir. Hayat boyu hiçbir sorumluluktan kaçmayarak annelik içgüdüsü ve fedakârlığı ile hareket eden kadınlarımız topraktan sofraya olmak üzere tarımın her aşamasında söz sahibi konumundadır. 

Kadın çiftçilerimiz, toprağa dokunarak sadece ürün yetiştirmiyor, aynı zamanda kültürümüzü, geleneklerimizi ve yerel değerlerimizi de gelecek nesillere taşıyor. Kadın çiftçilerimizi eğitmek demek tarımın geleceğini kurtarmak demektir. Kadın çiftçilerimizin eğitiminin tarımda modern tekniklerin uygulanmasını kolaylaştıracağı, verimli ve kaliteli üretimi artıracağı ve ülke tarımına büyük katkı yapacağı kesindir.

Tarlasında, bahçesinde, gece gündüz demeden çalışarak ailesine, evine ve ülkemize üretimle destek veren kadın çiftçilerimizin, Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü kutluyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.