ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

MİAD ANKARA ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

Kısa adı MİAD olan Malatyalı İş Adamları Derneği'nin Ankara Şubesi Açılış Lansmanı Toplantısı 12 Ekim Cumartesi günü The Green Park Hotel Ankara’da gerçekleştirildi. 

14 Ekim 2024 13:28
MİAD ANKARA ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantıda, MİAD Ankara Şubesi Başkanı Ahmet Turan ÖZBEY, MİAD Genel Başkanı Yunus AKDAŞ, Hemşehrimiz Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ, CHP Malatya Milletvekili Veli AĞBABA, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın KARATEPE ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sami ER’in konuşmaları ile devam etti.

Büyük bir katılımla gerçekleştirilen toplantı, Ankara Şubesinin açılması sürecinde emekleri geçen Kurucu Üyeler; MİAD Ankara Şubesi Başkanı Ahmet Turan ÖZBEY,  Burçin ŞAHİN, Erhan ÖZCAN ve Mahmut BULAŞMAZ’a hediyelerinin takdim edilmesinin ardından çektirilen aile fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.