ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Akdaş: TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın Yanındayız

Malatya İş İnsanları Derneği Başkanı Yunus Akdaş Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın yanında olduklarını açıkladı. 

16 Ekim 2024 11:29
Akdaş: TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın Yanındayız

Yazılı bir açıklama yapan MİAD Başkanı Yunus Akdaş "Malatya’nın bağrından çıkmış, hemşerimiz Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk sporuna yaptığı katkılarla yalnızca voleybol sahalarında değil, tüm Türkiye’nin kalbinde yer edinmiştir. Cumhurbaşkanımızın da desteğiyle, Üstündağ Türkiye voleybolunu dünyada zirveye taşımış ve ülkemizin adını dört bir yana duyurmuştur. Biz Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) olarak, Sayın Üstündağ’ın mücadelesinde yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Hem spor dünyasında elde ettiği başarılar hem de memleketimize duyduğu bağlılıkla Üstündağ, Malatya’nın ve Türk sporunun en önemli değerlerinden biridir. Malatya’nın bir evladı olarak, başarıya giden yolda yalnızca sporda değil, toplumsal dayanışmada da örnek teşkil etmiştir. Üstündağ’ın, Türk sporunun birleştirici gücüne olan inancı ve liderliğiyle daha nice başarılar elde edeceğine inanıyoruz. Bu yolda, bizler de MİAD olarak onun yanında yer almaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.