ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Dr. Demirel: Bebekleri öldüren caniler cezalandırılmalı

Yeni doğmuş bebeklerin özel hastanelere sevk edilerek öldürülmelerine tepki gösterem Malatya Tabip Odası Başkanı Uzm.Dr. Sezai Demirel "İnsanlıktan nasibini almayan canilere en ağır cezalar verilmelidir" dedi. 

19 Ekim 2024 10:24
Dr. Demirel: Bebekleri öldüren caniler cezalandırılmalı

Yazılı bir açıklama yapan Malatya Tabip Odası Başkanı Uzm.Dr. Sezai Yılmaz "Ülke olarak yeni doğan bebeklerin hayatına kast eden, bunu devleti soyma aracı haline getiren maalesef içinde sağlıkçıların da bulunduğu bir çete ile karşı karşıyayız. Devletimizin bu insanlara gerekli cezayı vereceğinden şüphemiz yoktur.Ancak masum bebeklerin canına kast eden bu insanlara,özellikle içlerindeki sağlıkçılara ve hekim sıfatı taşıyanlara hakkımızı helal etmiyoruz. İnsanlıktan nasibini almayan canilere ülkemiz vatandaşlarının vicdanını rahatlatacak en ağır cezaların verilmesi,hekimler olarak en büyük temennimiz ve beklentimizdir." diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.