ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Yeni Malatyaspor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile Görüştü

Yeni Malatyaspor Başkanı Şahin Altınok ve Yönetim Kurulu üyeleri TFF Başkanı İbrahim Etem Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti. 

21 Ekim 2024 20:36
Yeni Malatyaspor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile Görüştü

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Şahin Altunok ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ziyaret ettiler. Yeni Malatyaspor'un durumunu anlatan Başkan Altınok, ligden çekilme başvurusunda bulunduklarını anlattı. TFF ASbaşkanı Mec nun Otyakmaz'ında bulunduğu görüşme sırasında TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, ligden çekilmeye sıcak bakmadığını ifade ederken, Yeni Malatyaspor maddi destek ve stat sorunu için destek sözü verdiği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Şahin Altınok "TFF başkanımıza samimi karşılamalarından ötürü teşekkür ediyoruz" derken, İstanbul'da bir basın toplantısı yaparak açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.