ALTIN
 3.043,36
DOLAR
 35,4900
STERLİN
43,1978
EURO
 36,2820

Soysal Kekevi Yeşilyurt'ta Toprağa Verildi

Yeşilyurt’ta 1989-1994 ve 1999-2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan, aynı zamanda Turan Emeksiz Lisesi ve Yeşiltepe Lisesi’nde tarih öğretmenliği, Yeşilyurt Lisesi’nde idarecilik yapan Soysal Kekevi Yeşilyurt ilçesinde toprağa verildi. 

11 Şubat 2025 20:47
Soysal Kekevi Yeşilyurt'ta Toprağa Verildi

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Soysal Kekevi’nin vefatı, ailesi, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasında büyük üzüntüye neden oldu. 37. Dönem CHP Kurultay Delegesi olan Kekevi’nin cenazesi,  Çırmıktı Hamidiye Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Gedik Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, CHP İl ve ilçe yöneticileri ile Yeşilyurtlular katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.