ALTIN
 3.043,36
DOLAR
 35,4900
STERLİN
43,1978
EURO
 36,2820

Fuhuşa Teşvik Edilen 16 Kadın Kurtarıldı

Malatya ve Antalya’da Fuhşa Teşvik ve Aracılık Operasyonu Başarıyla Tamamlandı. Fuhuşa zorlanan 16 Kadın kurtarılırken 32 kişi gözaltına alındı. 

11 Şubat 2025 21:43
Fuhuşa Teşvik Edilen 16 Kadın Kurtarıldı

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada; Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, 06 Şubat 2025 tarihinde Malatya merkezli eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Malatya ve Antalya illerinde bulunan 11 ikamet, 2 araç ve 1 işyerine yönelik operasyonlarda fuhşa teşvik, aracılık, yer temini veya zorlama suçuna iştirak eden ya da bilgi sahibi olduğu tespit edilen 32 kişi yakalanmış, 16 mağdur kadın kurtarıldı. 

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 63 adet fişek, 2 adet havalı tabanca, 1 adet laptop bilgisayar, 1 adet bilgisayar kasası, 6 adet cep telefonu, 2 adet kayıt cihazı, 4 adet isim ve kayıtların tutulduğu defter ile çeşitli materyaller ele geçirildi.

Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 2 kişi savcılıkça serbest bırakıldı. 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.