ALTIN
 3.043,36
DOLAR
 35,4900
STERLİN
43,1978
EURO
 36,2820

AK Parti Kongresinde Malatya'dan Yönetime Giren Olmadı

AK Parti 8. Olağan Kongresinde Malatyalı tek bir isim bile listeye giremedi. Kongreye yaklaşık bin kişiyle katılan AK Parti Malatya Heyetinde yer alan isimlere görev verilmezken, eski ve tecrübeli isimlerde unutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “İktidardaki 22 yılımızda şanla, şerefle, dünya siyaset literatürüne geçen muazzam bir başarıya imzayı attık. Bu eşsiz başarıya öyle çilingir sofralarında kadeh tokuşturarak, kaynağı belirsiz balya balya paralardan kuleler yaparak ulaşmadık. Millete hizmet yolculuğuna başlarken, ‘artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedik ve bunda da muvaffak olduk” dedi. 

23 Şubat 2025 23:29
AK Parti Kongresinde Malatya'dan Yönetime Giren Olmadı

AK Partililer bugün AK Parti'nin 8. Olağan Büyük Kongresi için Ankara Spor Salonu'nda bir araya geldi. Kongrede 1607 delege oy kullanacak. Ak Parti'nin 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) kadroları belirlendi. Lİsteye Malatya'dan eski ve yeni isimlerden tek bir kişi dahi yer almadı.

MKYK listesi üyeleri şu isimlerden oluştu:

AK Parti İL Başkanı Ali Bakan "Memleketin dört bir yanında aynı heyecanla buluştuk. Yediden yetmişe, hep birlikte bu salonlardaydık. Coşkumuz vardı, muhabbetimiz vardı, heyecanımız vardı. Hep birlikte söylediğimiz aşk şarkılarımız vardı: "Bizimkisi bir aşk hikayesi..."Ve bir de öyle biri vardı ki gözümüzden sakınıp dualarımızdan eksik etmediğimiz.. Recep Tayyip Erdoğan! O da bizimleydi. Dün olduğu gibi, bugün de yarın da hep en öndeydi. Sözümüz vardı memleket için, Bu coğrafyanın bayrağını göklerde dalgalandırmak için! Vakit tamamdı! Yeniden "Biz varız!" diye yedi düvele göstermenin vaktiydi. Herkes burada ve hazırsa, Heyecanla ve aşkla kalpler çarpıyorsa, Bu hikayenin kahramanları yeni bir destan yazmak için omuz omuza ve yan yana duruyorsa...Başlasın Türkiye Yüzyılı! Başlasın Türkiye’nin Yüzyılı!" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.