ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KASAPLARA MASKE DAĞITTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Malatya’daki kasap esnaflarına korona virüs salgınından dolayı maske dağıtımı gerçekleştirildi.  

21 Nisan 2020 00:42
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KASAPLARA MASKE DAĞITTI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve yetkililere maske dağıtımı için çok teşekkür eden Malatya Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Alaattin Çalışkan; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan her zaman bizlere destek olmuştur. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu güzel jestinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bizleri düşünerek göndermiş olduğu maskelerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. “Bizler hijyen kurallarına dikkat ederek çalışmalarımız sürdürüyoruz. Başkanımız da bizleri düşünerek maske göndermiş tekrar kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.