ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Arguvan Cezaevi Sosyal Tesis oluyor

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş kapatılan Cezaevi binası v e arazisinin sosyal tesisi v e üretim tesisi olarak düzenleneceğini, açıkladı.  

21 Nisan 2020 16:21
Arguvan Cezaevi Sosyal Tesis oluyor

Arguvan İlçesinde bulunan cezaevinin kapatılması sonucu atıl durumda kalmaması ve daha önce cezaevi olarak hizmet veren bina ve alanın Arguvanlılara sosyal tesis ve üretim tesisi olarak hizmet vermesi için girişimlerde bulunduklarını ifade eden Arguvan Beleidye Başkanı Mehmet Kızıldaş "Cezaevi binasını almak için yaptığımız  başvurulara iki defa olumsuz görüş bildirilmesine rağmen Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendinin destekleriyle cezaevi Arguvan Belediyesi'ne tahsis edildi. Bu konuda ilgi ve desteklerini esirgemeyen Prof. Dr. Sezai Yılmaz Hocama, Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba'ya ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık Hanımefendiye teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.