ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

GÜRKAN: MİLLET OLMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ YAŞIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir dizi program gerçekleştirerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Malatya'da coşkuyla kutladı.  

24 Nisan 2020 00:35
GÜRKAN: MİLLET OLMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ YAŞIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnönü ve Atatürk (Kışla) Caddesi’ni Türk bayraklarıyla donattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediyesi üstü açık otobüs ve İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından Malatya’nın bütün mahalle ve sokaklarını gezerek, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için araçları Türk bayrağı ve balonla süsleyerek konvoy yaptılar. Ekipler, yaptıkları anonsla çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tüm Türkiye'de saat 21.00'de evlerinin balkonlarında coşkuyla okunan İstiklal Marşı programını için Cemal Gürsel Mahallesi'nde bir program düzenledi. Program öncesi Büyükşehir ekipleri tarafından evlere Türk bayrakları dağıtıldı. Programa, Malatya Valisi Aydın Baruş ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da eşlik ederek, çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına ve coşkularına ortak oldular. Vali Baruş ve Başkan Gürkan çocukları ve balkonlardaki vatandaşları selamladılar. Evlere bayrak dağıtan Vali Baruş ve Başkan Gürkan tedbirlere uyulması noktasında gerekli hassasiyeti gösterdikleri için vatandaşlara teşekkür ettiler. Malatya'da saatler 21.00'de gösterdiğinde hep birlikte coşkuyla İstiklal Marşı okundu.

Başkan Gürkan: Bu anlamlı ve güzel duyguyu hep birlikte yaşıyoruz

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; "Millet olmanın en güzel örneğini yaşıyoruz. Balkonlar dolu, herkes balkonunda bayraklarını almış, millet olmanın şuuruyla en güzel örneğini gösteriyorlar. Bayramımız her ne kadar korona virüs salgınından dolayı buruk bir şekilde kutlanıyorsa da, evlerimizde, balkonlarımızda Bayrağımızı dalgalandırarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutluyoruz. Malatya'nın bütün sokakları, mahalleleri, apartmanlar ve balkonlar Türk Bayrakları ile donatılmış, bu anlamlı ve güzel duyguyu hep birlikte yaşıyoruz. Tüm Türkiye'nin ve Malatyalı hemşerilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Daha nice bayramlara hep birlikte yaşamayı temenni ediyorum" dedi.

Vali Aydın Baruş'da vatandaşlara hitap eden bir konuşma yaptı.

   

   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.