ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Sokağa Çıkma yasağında Malatya'yı gezdiler

Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci sokağa çıkma yasağı kapsamında alınan tedbirleri aldıktan sonra şehir merkezinde tur atarak resim çektiler. 

03 Mayıs 2020 05:43
Sokağa Çıkma yasağında Malatya'yı gezdiler

^günden beri sokağa çıkma yasağı tedbirlerinin uygulandığı Malatya'da gerekli tedbirleri alan ve denetlemelerde bulunan Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci şehir merkezinde yaya olarak bir yürüyüş yaptıktan sonra Yeni Cami önünde bir de hatıra resmi çektiler. Başkan Gürkan resimleri sosyal medya hesabından paylaşarak "Eski günlerin hatırına, geleceğe bir hatıra...Her halinle bir başka güzelsin Malatya" notunu düştü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.