ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Milletvekili Fendoğlu Hal Esnafını ziyaret etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Hal esnafını ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı.  

20 Ocak 2020 01:15
Milletvekili Fendoğlu Hal Esnafını ziyaret etti

Beraberinde MHP Battalgazi İiçe Başkanı Mesut Samanlı ile birlikte Hal Binasına giden MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, esnafları ve Hal çalışanlarını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alarak sounlşarı dinledi. 

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yaş Sebze ve Meyve Halinde esnaflara hitaben, “Bugün Hal esnafımızla bir araya geldik. Özellikle hal esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Sabahın erken saatlerinde ziyaretimizi yaptık, sağ olsunlar çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar. Esnafımız ile Malatya yaş sebze ve meyve halinin sorunlarını konuştuk, esnafımızın sorunlarını konuştuk, yerinde incelemelerde bulunup, esnafımızın ilettiği talepleri ve çözüm yollarını istişare ettik. Hem esnafımıza yaptığımız görüşmelerde hem de yaptığımız incelemelerde çalışma koşulları ve fiziki yapı ile alakalı en önemli sorunlardan bir tanesi hal binasının üst kısmının kapatılması gerekliliğidir” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.