ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049

35 Yaşındaki doktor corona nedeniyle hayatını kaybetti!

Malatya İnönü Üniversitesinde eğitimini tamamlayan ve Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki doktor Mustafa Özlü corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.  

04 Ağustos 2020 06:13
35 Yaşındaki doktor corona nedeniyle hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybettiğini Türk Tabipler Birliği açıklarken Malatya Tabip Odası Başkanlığından yapılan açıklamada da "Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapan uzmanlık eğitimini İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, Ailesine ve tüm Sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
reklam
reklam