ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Yavuz Donat ve Yaşar Öncan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ve İş insanı Yaşar Öncan Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

29 Ocak 2020 04:58
Yavuz Donat ve Yaşar Öncan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Sabah Gazetesi Yazar Yavuz Donat ve İş İnsanı Yaşar Öncan deprem bölgesine giderek Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek depremzedelerle görüştüler. Daha sonra Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Donat ve Öncan, depremde hasar gören Gazeteciler Cemiyeti binasında MGC Başkanı Vahap Güner'den deprem hakkında bilgi aldılar. Deprem anından itibaren Malatya'nın hızla organize olduğunu ve Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın organizesinde gerekli tedbirlerin kısa sürede alındığını, vatandaşların Sosyal Teisi ve Spor Merkezlerine alınarak burada ağırlandıklarını, ancak büyük yıkımların Malatya'da olmamasının büyük bir şans olduğunu kaydetti.

Yavuz Donat ve Yaşar Öncan, Malatyalılara geçmiş olsun demek için geldiklerini bu nedenlede yaraların sarılmasının en büyük arzuları olduklarını ifade ettiler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.