ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Yeni Malatyaspor,ara transfer döneminde 6 transfer yaptı.

Yeni Malatyaspor,ara transfer döneminde 6 transfer yaptı. 

01 Şubat 2020 15:25
Yeni Malatyaspor,ara transfer döneminde 6 transfer yaptı.

Transferin son gününü hareketli geçiren Yeni Malatyaspor, 21 yaşındaki Youssouf Ndayishimiye ve Kasımpaşa'dan Karim Hafez'i sezon sonuna kadar kiraladı. Guilherme’nin karşılığında Trabzonspor’dan genç Bilal’i kapmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, genç oyuncunun gelmek istememesiyle transferi noktaladı. Guilherme’nin Malatya’dan alacağını sildiren kulüp, sambacının transferine onay verdi.

Ara transferin hareketli ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Burundi A Milli Takım futbolcusu 21 yaşındaki Youssouf Ndayishimiye ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kasımpaşa forması giyen sol bek Karim Hafez’i sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiraladı. Transferin bitimine saatler kala sol bek takviyesini yapan sarı-siyahlılar, bonservisi Mısır Ligi ekiplerinden Degla’da bulunan 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katarak transferi tamamladı. Guilherme’nin Trabzonspor’a transferinde bordo mavililerle yeniden masaya oturan yönetim, oyuncunun Malatya’dan alacağı olan 200 bin avro civarındaki ödemelerini sildirdi. Transferin dün akşama yetişmesi için Malatyaspor’un onayına ihtiyaç duyulunca Trabzon yönetimi sarı kırmızılı kulübün bazı isteklerini kabul etti. Genç oyuncusu Bilal’i sezon sonuna kadar Malatya’ya göndermek istese de oyuncu kabul etmediği için bu transfer gerçekleşmedi.

Guilherme'nin transferinden dolayı Malatyaspor yaklaşık 550 bin Euro kazanırken,Antalyaspor'a satılan Jahovic için 700 bin Euro kasasına koydu.Yeni Malatyaspor devre arasında kadrosuna Umut Bulut,Kubilay Yılmaz, Remi Walter, Kjartarson,Youssouf Ndayishimiye ve Karim Hafez’i katmış oldu. Sarı kırmızılılar kadrosundan Jahoviç, Guilherme, Rahman Buğra'yı gönderdi.23 Yaşındaki forvet Kubilay Yılmaz ise Boluspor'a kiralandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.