ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

TSYD ADANA ŞUBESİ’NDE DERBİ BULUŞMASI

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi tarafından organize edilen derbi öncesi dostluk buluşmasında Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ile Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın bir araya gelerek, cumartesi günü oynanacak Adana derbisi öncesinde durum değerlendirmesi yaptılar. 

05 Şubat 2020 17:30
TSYD ADANA ŞUBESİ’NDE DERBİ BULUŞMASI

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “TSYD Kupası maçları Adana’da da oynanmalı. Hiçbir sıkıntısı yok. Ben oynanmasını isterim. Çünkü, ben futbola ilk TSYD Kupasında Galatasaray formasını giydim. Büyük heyecan da yaşamıştım: Adana’da da kupa maçı olmalı,”derken, Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın da, “Oynanabilir. Ayrı bir heyecan” diye konuştu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi tarafından organize edilen derbi öncesi dostluk buluşmasında Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ile Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın bir araya gelerek, cumartesi günü oynanacak karşılaşma öncesinde durum değerlendirmesi yaptılar.

TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın’ın moderatörlüğünde yapılan toplantıda, her iki teknik direktör de dostluk mesajı verdi. TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, Adana Derbisinin, Türkiye’ye örnek bir karşılaşma olması gerektiğini belirtirken, önceliğin dostluk olması gerektiğini dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.