ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatyaspor'un emektarları Başkan Gevrek'e moral verdi

Malatyaspor'un emektar futbolcuları Yusuf Mor ve Vedat Erdoğan, Ankaragücü maçı öncesinde Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'i ziyaret ederek moral verdiler.  

06 Şubat 2020 15:22
Malatyaspor'un emektarları Başkan Gevrek'e moral verdi

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, karşılaşma öncesi kendilerini ziyaret eden Malatyaspor'un emektar futbolcuları Yusuf Mor ve Vedat Erdoğan'a teşekkür edrerek bu maçı kazanacaklarını söyledi. Ziyarettye Vedat Erdoğan'da "Yarın ankaragücü maçı çok önemli, Adil Gevrek başkanın tesislerde misafiri olduk, tek vucuduz. Adil başkanımıza ve Yeni Malatyasporumuza tam destek veriyoruz, bu maçı alacağız inşallah" dedi. Yusuf Mor'da Yeni Malatyaspor'un zoru başarak güçlü bir ekip olduğunu belirterek karşılaşmadan galibiyet beklediğini söyledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.