ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatyaspor'u zirveye çıkaran Turan Çevik vefat etti

Malatyaspor'u tarihinde zirveye çıkaran Başkanlardan biri olan Turan Çevik vefat etti. 

09 Şubat 2020 13:30
Malatyaspor'u zirveye çıkaran Turan Çevik vefat etti

Malatyaspor'u namağlup şampiyon yaptıktan sonra bir yıl Süper ligde tutmayı başaran Nurettin Soykan isteyerek görevi genç Turan Çevik'e bırakmış hatta transferide birlikte yapmıştı. 

Malatyaspor Başkanı olduktan sonra o döenmde takıma star oyuncuları getiren Turan Çevik, bir karşılaşma öncesinde antremana çıkamk istemeyen futbolcuların bunu para için yaptıklarını öğrenince de soyunma odasına bir çuval dolusu para getirerek futbolcuların önüne dökmekle tanınan başkan olarak biliniyordu. Başkanlığı döneminde 3 büyükleri dize getiren sonuçlar almayı başaran Çevik, Malatyaspor'u Süper ligde üçüncü yaptırmış ve Balkan Kupasında Türkiye'yi temsil etmişti.

Turan Çevik'ın bırakmasıyla göreve gelen Metin Kaya Çağlayan ise Malatyaspor'u küme düşüren Başkan olarak tarihe geçip starlardan oluşan Malatyaspor futbolcularını satarak takımı terk etmişti. Çevik'i yakından tanıyan ve Malatyaspor'a Ünal ve Bünyamin gibi star futbolcular kazandıran Talat Şavata "Malatya büyük bir değerini kaybetti. Nurettin Soykan ve Coşkun Ünal'ı da kaybettik. Çok ağladım" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.