ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

İnce: Bankalar Esnafların borçlarını bir yıl ertelesin

Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, Vakıfbank ve Ziraat Bankalarının da esnafların borçlarını bir yıl ertelemesini beklediklerini söyledi. 

15 Şubat 2020 13:25
İnce: Bankalar Esnafların borçlarını bir yıl ertelesin

alatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, depremin ardından esnafların zor günler yaşadığını belirterek "50 bin TL. faizsiz kredi desteği ve esnaflarımızın mevcut tüm borçlarını 1 yıl erteleyerek Malatya ve Elazığda Ekonominin canlanmasına katkı sunan Halk bankasına ve Teskoma Esnaflarımız adına Teşekür ediyorum bu esnaf Halk bankasının verdiği desteği asla unutmayacaktır. Ayrıca, Malatya ve Elazığ’da Vakıfbank, Ziraat Bankalarıda Esnafımızın Kredi Borçlarını Em az 1 (bir) yıl erteleyerek Bu zor günlerde esnaflarımızın yanında olmalıdırlar. Bunun yanında esnaflarımızdan istenen SGK ve maliye Borcu yok yazısı ve ticaret sicil gazetesi İptal edilmiştir esnaflarımızın bilgisine arzederim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.