ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Sağlık Müdürü: Malatya da korona virüsüne rastlanmadı

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Recep Bentli, hastanede korona virüslü bir kişinin karantina altına alındığı iddiaları nedeniyle Polise ve Savcılığa başvurulduğunu açıkladı. 

21 Şubat 2020 21:25
Sağlık Müdürü: Malatya da korona virüsüne rastlanmadı

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Recep Bentli, sosyal medyada yapılan o paylaşım üzerine şu açıklamada bulundu:

“Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından, “Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde korona virüsü şüphesi üzerine bir kişi karantinaya alındı.” şeklinde paylaşımlar yapılmıştır. Söz konusu paylaşım kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Hastanemizde, şu an itibarıyla Koronavirüs (COVİD-19) vakası veya şüphelisi bir hasta yoktur. Vatandaşlarımızın resmî makamlar dışında yapılan açıklamalara itibar etmemeleri önem arz etmektedir.

İnsanların bu hastalık nedeniyle korkularının üst düzeyde olduğu bir dönemde halkı korku ve endişeye sevk edecek tarzda sosyal medyada gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi bulunmayan yalan paylaşımda bulunan kişiler hakkında, Müdürlüğümüzce, Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne ve Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu ve sosyal medya hesabı hakkında gerekli işlemlerin yapılması talebiyle bildirimde bulunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Haber: Malatya Olay

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.