ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049

Vali Baruş, Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Malatya Valisi Aydın Baruş, başta asayiş olmak üzere sağlık ve eğitim yatırımlarını, sağlık merkezi ve okul durumlarını ve diğer sıkıntıları dinlemek üzere mahalle muhtarlarını ziyaret edip sıkıntıları yerinde gözlemleyerek incelemelerine devam ediyor. 

18 Ocak 2022 02:28
Vali Baruş, Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Baruş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Cevatpaşa ve Yavuz Selim Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Mahalle ziyaretlerinde Vali Baruş, mahallelerinin sorunları ve çalışmaları hakkında muhtarlar ve azalarıyla sohbet ederek bilgiler aldı.

Devlet ile vatandaş arasında köprü görevini üstlenen muhtarlık müessesinin önemine değinen Vali Baruş, amacımız her mahallenin sorununu yerinde görerek çözüm yolları geliştirmek ve vatandaşların sıkıntılarının belirlenmesidir. Eksikliklerin giderilmesi noktasında ise ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Murat Dikenli ve Ramazan Yavuz mahallelerinin sorunlarıyla ilgilenen Vali Baruş’a teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.