ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Yeşilyurt Belediyespor için son viraj.

 

29 Şubat 2020 18:26
Yeşilyurt Belediyespor için son viraj.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 26.haftada 1 Mart Pazar günü 14.30’da deplasmanda İstanbul ekibi Modafen ile alt sırayı yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynayacak. Grup’ta bir maçı eksik olan turuncu yeşilliler, 2 puanla bir üst sırasında yer alan rakibini deplasmanda yenerek, rahat bir nefes almak istiyor.

Grup’ta oynadığı 24 karşılaşmada topladığı 22 puanla son sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, üst üste kritik maçlar oynayacak. Her maça artık final gözüyle bakan Malatya ekibi, en kritik maçını ise hafta sonu deplasmanda İstanbul ekibi Modafen ile oynayacak. Turuncu yeşilliler, alt sırayı yakından ilgilendiren karşılaşmadan istediği sonucu alarak yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

DEPLASMANDA GALİBİYETLE TANIŞAMADILAR

TFF 3.Lig 3.Grup’ta bir maçı eksik olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, oynadığı 24 karşılaşmada 22 puan toplayabildi. Turuncu yeşilliler, şuana kadar kazandığı 22 puanın 18’ini sahasında 4’ünü ise deplasmanda elde etti.

Deplasmanda 12 karşılaşmaya çıkan Malatya temsilcisi, bu karşılaşmalarda galip gelemezken, 4 beraberlik, 8’de mağlubiyet yaşadı. En kötü deplasman performansına sahip takım olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, oynadığı 12 karşılaşmada 5 gol kaydederken, kalesinde ise 15 gol gördü.

MAÇI, EREN GÖKMEN YÖNETECEK

TFF 3.Lig 3.Grup’ta son sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 26.haftada 1 Mart Pazar günü 14.30’da İstanbul Alemdağ Stadyumu’nda Modafen ile karşılaşacak.

Modafen-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasını Zonguldak Bölgesi Klasman Hakemi Eren Gökmen yönetecek. Gökmen’in yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Tosun ile Zonguldak Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Sinan Günaydın yapacak. Mücadelede, Düzce Bölgesi Bölgesel Hakemi Nihat Hartlı ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

/FERDİ DURDU

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.