ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Sergen Yalçın,“Altından Kalkılması Zor Bir Skor”

Sergen Yalçın,“Altından Kalkılması Zor Bir Skor” 

15 Ocak 2020 17:28
Sergen Yalçın,“Altından Kalkılması Zor Bir Skor”

 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın rövanşı olsa da alınan sonuçla tur şansının zor olduğuna vurgu yaptı. Yalçın “İyi bir oyun olmadı, böyle bir skor hayal etmiyorduk. Kötü bir oyun karşılığında basit goler yedik. Rövanşı var ama doğal olarak altından kalkılması zor bir skor. Hafta sonu önemli bir maçımız var ona hazırlanacağız şimdi. Sonuç ne olur bilemeyiz” dedi.

Ligin ilk yarısının sonunda ısrarla 3 transfer istediğini dile getiren Yalçın, yeni bir transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna “Şu an bir transfer yok aynı kadromuzla devam ediyoruz. Elimizdeki mevcut oyuncularla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Uzun bir lig maratonu var öçnümüzde ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum kötü bir yerde bitirmedik. İkinci yarı da iyi bir performans gösterip ligi iyi bir sırada bitirmek istiyoruz” şeklinde cevapladı

Beşiktaş ile anlaştığı haberleri gündemde olan Guilherme’nin takımda kalıp kalmayacağını bilmediğini ifade eden Yalçın “Guilherme gidecek mi bilmiyorum. Bir görüşme vardı ancak neticelendi mi bilgi sahibi değilim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.