ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Eroğlu: Kredi alacak esnaftan 11 adet belge istiyorlar

Önce depremden etkilenen sonra da Korona virüs salgını nedeniyle kepenk kapatan esnaflara verilecek krediler konusunda istenen belgeler esnafları çileden çıkarttı. 

25 Mart 2020 19:42
Eroğlu: Kredi alacak esnaftan 11 adet belge istiyorlar

Malatya'da sosyal projelerle kırsal kesime de hizmet veren Kuaför Şener Eroğlu, Korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında işyerlerini kapattıklarını, ve çalışanları evlerine gönderdiklerini belirterek, Esnafa verilecek krediyi almak için Halk Bankasına başvurduğunu ve tam 11 adet ayrı belge istendiğini belirterek "Ben Allaha haval ettim, bunca çalışan işçinin emeği, ev kirası, doğalgaz, elektirik, su, işletme giderleri ortada iken evde hayat var dedik.Oturuyoruz evde, esnaflara destek kredisi verilecek dediler, gittim başvurdum işte aşağıdaki belgeyi vererek ondan sonra gel dediler. Neden krediyi vermemek için zorlaştırıyor yazık değilmi bu esnafa? Bu ne duyarsızlıktır? Esnaf bu şartlarla bu krediyi nasıl kullanacak Allah aşkına" diye konuştu. 

Şener Eroğlu Bankanın istediği belgeleri içeren yazısını da paylaştı:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.