ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

İnönü Üniversitesinde Deprem Konferansı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "6 Şubat 2023 Depremlerinin Yapılar Üzerindeki Etkileri ve Malatya Deprem Raporu" konulu konferans düzenlendi. 

22 Haziran 2023 06:25
İnönü Üniversitesinde Deprem Konferansı

Programa Vali Hulusi Şahin, Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın ve akademik personeller katıldı.

Konferansta Vali Şahin, “Malatya Deprem Raporu Eylem Planı hayırlara vesile olsun. Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olan İnönü Üniversitesinin böyle çalışmalar yapması Malatya için bir şanstır. Yapılan çalışma şehri yeniden inşa edecek yetkililere rehber olacaktır. Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra konuşmacılar Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Türkmen, İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Burhan Karakoç, İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yaşar Ayaz ve İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Talha Sarıcı sunumlarını gerçekleştirdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.