ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

İhsan Esen, Çalışma Bakanlığında Genel Müdür oldu

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatyalı İhsan Esen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne atandı. 

14 Ağustos 2023 06:37
İhsan Esen, Çalışma Bakanlığında Genel Müdür oldu

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan İhsan Esen şunları dile getirdi: ” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’ın önerisi ile Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü olarak atanmış olmamdan dolayı tebriklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Sn Cumhurbaşkanımıza ve Sn Bakanımıza Şükranlarımı sunuyorum. Rabbim mahcup etmesin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin." dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de İhsan Esen'in genel Müdürlğe atanması dolayısyla yaptığı açıklamada "Değerli hemşerimia İhsan Esen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü olarak atanmıştır. Kıymetli hemşehrimizi tebrik ediyor yeni görevinde üstün başarılar dilerim" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.