ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatya Valiliği açıkladı: Seyehat İzin belgesi MAŞTİ'den alınacak

Corona virüs salgınan karşı iller arası seyahatler izne bağlanırken Malatya Valiliği mazeretleri nedeniyle seyahat etmek isteyenlerin Malatya merkez ilçelerde oturanların MAŞTİ'den diğer ilçelerde oturanların ise Kaymakamlıklardan izin alacaklarını açıkladı. 

28 Mart 2020 19:48
Malatya Valiliği açıkladı: Seyehat İzin belgesi MAŞTİ'den alınacak

Malatya Valiliğinden “Seyahat İzin Belgesi” konusunda yapılan duyuruda , "28 Mart 2020 Cumartesi günü saat 17.00’den itibaren; İlimizden diğer illere otobüs, minibüs ve diğer toplu taşıma araçları ile seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızın, Valiliğimizin 28 Mart 2020 tarih ve 2020/2 nolu Genel Emrinde belirtilen mazeretlerinin bulunması durumunda, İl Merkezinde (Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri) Malatya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (MAŞTİ), diğer ilçelerde ise Kaymakamlıklarda bulunan Seyahat İzin Kurulundan “Seyahat İzin Belgesi” almaları gerekmektedir. İl Merkezinden diğer illere toplu taşıma araçları (otobüs, minibüs vb.) ile seyahatlerin tamamı MAŞTİ’den yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.