Yeniden Refah Partisi Yazıhan Adayını Açıkladı
Siyaset, 01 Şubat 2024 05:00Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, İhsan Akın’ın Yeniden Refah Partisi’ne katılarak Yazıhan Belediye Başkan Adayı olması töreninde, “Malatya’mızın bütün ilçelerinde ve büyük şehirde belediye seçimlerini kazanacağız ve nasıl hizmet edildiğini burada tüm dünyaya göstereceğiz.” dedi.

“Malatya beşten büyüktür” açıklamasını yaparak AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını geri çekerek partiden istifa eden Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, beraberindeki kalabalık bir toplulukla Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.
Yaklaşık 500 kişilik bir grup ile birlikte Yeniden Refah Partisi’ne katılım sağlayan İhsan Akın, burada yaptığı konuşmada, “Gönül dostlarımız bizlere emek verenler, yola çıktığımız arkadaşlarımız bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için Gönülden hepinize teşekkür ediyorum. Ve hepinizi alkışlıyorum. Tabii bizler bildiğiniz gibi yıllardır Malatya'da çalışan, emek veren, bir yola çıktık. Zaman iki buçuk ay boyunca büyük bir teveccühle, Yazıhan ilçemizde çalıştık. Ama bazı nedenlerden dolayı lüzum görmemizden dolayı dosyamızı geri çektik. Bugün de Yeniden Refah Partisi'nde inşallah kaldığımız yoldan büyük bir teveccühle yolumuza devam ediyoruz. Ve Allah'ın izniyle ben bakıyorum ki bugünlerde bu son iki üç gündür müthiş derecede bize bir destek var. Bize destek olan, bizim yanımızda olan, bizimle birlikte yol yürüyenlerden Allah razı olsun diyorum, var olun. Bilal Başkanımızı yıllardır tanırız. Çalışkan bir insan, genç, dinamik ve Malatya'ya gerçekten renk katan bir başkanımız. Bundan sonra da inşallah Bilal Başkanımızla Yeniden Refah Partisi'nde yolumuza durmadan, usanmadan, en hızlı şekilde devam edeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yazıhan Belediye Başkan Adayımız İhsan Akın kardeşim, yuvanıza, yuvanıza hoşgeldiniz diyorum. Bugün burada da görüldüğü gibi Yeniden Refah Partimiz bundan 4-5 yıl önce ilk kurulduğu zaman bir kartopu gibiydi ama şimdi kocaman bir kartopu oldu. Büyüyerek geliyor inşallah. Sizin de katılımlarınızla bizlere güç kuvvet geliyor. Ve ben inanıyorum Malatya’mızın bütün ilçelerinde ve büyük şehirde belediye seçimlerini kazanacağız ve nasıl hizmet edildiğini burada tüm dünyaya göstereceğiz inşallah. Bugün de kendisini yakinen takip ettiğim yıllardır tanıdığım, yaptığı her işte başarılı sonuçlar elde eden Malatya'da sürekli kendinden bahsettiren İhsan Akın kardeşimiz, arkadaşlarıyla beraber Yeniden Refah Partisi’ne katılıyorlar. Ve inşallah onların katılımıyla biz daha da güçleneceğiz. Ve belediye seçimlerinde daha iddialı olacağız inşallah. Yeniden Refah Partisi'nin üye sayısı 400 bini geçti. 500 bine iki ay içerisinde hedefimiz var. 500 bine ulaşıp Türkiye'nin en büyük üçüncü partisi yapacağız. İnşallah bunun için hiç durmayacağız. İhsan Akın, Yazıhan'ın bütün köylerini, evlerini karış karış geziyordu. Aynı performansın daha fazlasını Yeniden Refah Partisinde göstereceğine de canı gönülden inanıyorum inşallah. Zafer yakındır. Zafer inananlarındır. Ve adil bir belediyeciliğin refahlı bir belediyeciliğin nasıl olduğunu, biz Malatya'da tüm dünyaya göstereceğiz inşallah. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kaydetti.
Siyaset, 01 Şubat 2024 05:00
Yorumlar (0)

İnek Pınarı Erken Coştu

İYİ Parti Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Hekimhanlılar Ankara'da Bayramlaştı

Dilek'in Kanalizasyonu İçin 130 Dönüm İstimlak Kararı

Yıldız: 'Toplum Olarak Huzurlu Bayramlara Hasret Kaldık'

Malatya'da İlk Kez Bir Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Hekimhan Belediyesi Evi Yanan Vatandaşa Evini Yapacak

Malatya’da 10 yıla hükümlü firari yakalandı

Ölmeztoprak'tan Bayram'da Hastalara Ziyaret

Barınma sorunu derinleşiyor: Kira artışına çözüm bekleyen öğrenciler çaresiz

Yoksulluğun gelecek karartan yükünü kız çocukları çekiyor

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin görünmeyen hali: Dijital şiddet

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak hayatını kaybetti

AĞBABA: Türkiye ekonomisine vurulmuş bir darbedir

AK Parti Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Başkan Geçit: Bayramlar, Birlik ve Beraberliğimizin Simgesidir

Malatya Protokolü Bayram'da Bir Araya Geldi

Hekimhan Belediyesi Karayolunu Ağaçlandırıyor

Beş Parasız Yeni Malatyaspor Mağlup: 0-2

Ağbaba: Dostluğun yaygınlaştığı, bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz

TÜRKİYE-DANİMARKA MİLLİ MAÇI MALATYA’DA OYNANACAK

Malatya'da Bir Kamyon Makaron Ele Geçirildi

Ölmeztoprak: Bayramlar, bizi biz yapan değerlerin yeniden hatırlandığı günlerdir

Bakan: Sağduyu, aklıselim ve sabırla hareket edeceğiz

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK VE DENETİM

MASKİ İÇMESUYU TESİSLERİNİ YENİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Malatya’da İmamoğlu’na destek mitingi düzenlendi

Milletvekili Ağbaba, Malatya'ya Hızlı Treni Sordu...

1. Yılında En Başarılı Belediye Başkanları

1. Yılında Başarı Oranı En Yüksek İlçe Belediye Başkanları

Doğanşehir deki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Malatya Polis Evinde İlk İftar Verildi

Malatya Valiliği Alınan Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Uluslararası Sıfır Atık Günü Etkinliği Düzenlendi

Abdulvahap Gazi Türbesi Etrafına Ağaç Dikildi

Vali Eşi Yavuz, MİAD Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Yazıhan'da Nevruz Bayramı Kutlandı

Şampiyon Kuaför Demrezede Çocukları Tıraş Etti
