Taşkın: Tek vatandaşımız mağdur edilmeyecek
Siyaset, 07 Mart 2024 14:29Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, öncelikli gündemlerinin deprem de büyük yıkım yaşayan Malatya ve Battalgazi’de yaraları sarmak olduğunu kaydederek, yeni çarşı çalışmalarının ise tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
“Esnaf kardeşlerimizden biraz daha sabır istiyoruz”
Balıkçı Pazarı esnafını da ziyaret eden ve yıl sonu gibi kalıcı işyerlerine taşınmaların başlayacağını belirten AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın “ Geçtiğimiz günlerde şehrimize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki ile verimli görüşmeler yaptık. Sayın bakanımız müjdeyi vererek inşaat süresini 5 ay öne çekti. Biraz daha sabır, inşallah yıl sonu 2025 yılı başında bütün kardeşlerimizi yeni çarşıda anahtarını çevirerek dükkanını açacaktır. Esnaf kardeşlerimizden biraz daha sabır diliyorum. “ dedi.
“Tek vatandaşımız mağdur edilmeyecek”
Kalıcı konutlara ilişkinde açıklamalarda bulunan Taşkın, tek bir vatandaşı mağdur etmeyeceklerini kaydederek, "Öncelikle yıkılmış çarşımızın ayağa kaldırılması ve yıkılmış mahallelerimizin rezerv alanı ilan edilerek vatandaşlarımızın kalıcı konutlarına kavuşması için büyük gayret göstereceğiz. Çarşı inşaatımız ve kalıcı konutlar için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Depremler sonrası yapımına başlanılan 26 bin konuttan 6 binden fazlası tamamlanarak hak sahiplerine teslim ediliyor. Konutlar tamamlandıkça kuralar çekilerek vatandaşlarımıza teslim edilecek. İnanıyoruz ki önümüzdeki bir yıl içerisinde hiçbir vatandaşımız konteyner kentlerde yaşamaya mahkum edilmeyecek ve hiçbir esnaf kardeşimiz konteynerde ticaret yapmaya mahkum edilmeyecek” şeklinde konuştu.
Siyaset, 07 Mart 2024 14:29
Yorumlar (0)

Ölmeztoprak'tan Bayram'da Hastalara Ziyaret

Barınma sorunu derinleşiyor: Kira artışına çözüm bekleyen öğrenciler çaresiz

Yoksulluğun gelecek karartan yükünü kız çocukları çekiyor

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin görünmeyen hali: Dijital şiddet

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak hayatını kaybetti

AĞBABA: Türkiye ekonomisine vurulmuş bir darbedir

AK Parti Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Başkan Geçit: Bayramlar, Birlik ve Beraberliğimizin Simgesidir

Malatya Protokolü Bayram'da Bir Araya Geldi

Hekimhan Belediyesi Karayolunu Ağaçlandırıyor

Beş Parasız Yeni Malatyaspor Mağlup: 0-2

Ağbaba: Dostluğun yaygınlaştığı, bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz

TÜRKİYE-DANİMARKA MİLLİ MAÇI MALATYA’DA OYNANACAK

Malatya'da Bir Kamyon Makaron Ele Geçirildi

Ölmeztoprak: Bayramlar, bizi biz yapan değerlerin yeniden hatırlandığı günlerdir

Bakan: Sağduyu, aklıselim ve sabırla hareket edeceğiz

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK VE DENETİM

MASKİ İÇMESUYU TESİSLERİNİ YENİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Malatya’da İmamoğlu’na destek mitingi düzenlendi

Milletvekili Ağbaba, Malatya'ya Hızlı Treni Sordu...

1. Yılında En Başarılı Belediye Başkanları

1. Yılında Başarı Oranı En Yüksek İlçe Belediye Başkanları

Doğanşehir deki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Malatya Polis Evinde İlk İftar Verildi

Malatya Valiliği Alınan Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Uluslararası Sıfır Atık Günü Etkinliği Düzenlendi

Abdulvahap Gazi Türbesi Etrafına Ağaç Dikildi

Vali Eşi Yavuz, MİAD Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Yazıhan'da Nevruz Bayramı Kutlandı

Şampiyon Kuaför Demrezede Çocukları Tıraş Etti

Hekimhanlılar İftarda Bir Araya Geldi

Malatya'da Sazangillerin Avlanması Yasaklanıyor

AK Parti Pütürge İlçesinde Toplandı

Battalgazi Hasırcı'da Taziye Evi Yapıyor

Keskin: Konteyner Çarşılara Sahip Çıkalım

Boykot Edilen EspressoLab kafeye Destek Ziyareti

Malatya'da Bin 205 İşyeri Denetlendi

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kapısını Araladı
