Taşkın: Aşağı Kanalboyu, Yeni Ticaret Merkezi Olacak
Haber, 24 Eylul 2024 14:55Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Söğütlü Cami inşaatı nedeniyle Emekliler Parkı'ndan Aşağı Kanalboyu’na taşınan esnafları ziyaret ederek, bölgenin önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca Malatya’nın en canlı ticaret merkezi olacağını vurguladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Emekliler Parkı'ndaki esnafların, Söğütlü Cami temelinin atılacak olması nedeniyle geçici olarak Kanalboyu’na taşınmasının ardından bölgeyi ziyaret etti. Yeni iş yerlerine yerleşen esnafları tek tek gezen Başkan Taşkın, esnafların taleplerini dinleyerek, Aşağı Kanalboyu’nun önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca Malatya’nın en canlı ticaret merkezi olacağını söyledi.
Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada Kanalboyu’nun araç trafiğine kapatıldığını ve vatandaşların daha güvenli ve konforlu alışveriş yapabilmesi için bölgeye yağmur ve güneşten koruyacak modern düzenlemeler yapılacağını belirtti. "Yıkımın, tozun, toprağın olmadığı, modern bir çarşı oluşturacağız. Hemşehrilerimizin güven içinde alışveriş yapabilecekleri, esnafımızın da huzurla ticaretini sürdürebileceği bir ortam sağlayacağız." diyen Taşkın, yeni çarşı projesinin bölgenin ticari canlılığını artıracağını vurguladı.
Başkan Taşkın: ‘’Önceliğimiz Ticaretin Canlanması’’
Esnafa hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Taşkın, Battalgazi Belediyesi olarak hem Malatya'da hem de Ankara’da çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. “Biz her zaman sahada olacağız; bir ayağımız sahada, bir ayağımız Ankara’da. Amacımız, ticaretin yeniden canlanması ve vatandaşlarımızın alışverişlerini güvenle yapabilmesidir.” dedi. Esnaflarla yaptığı görüşmelerde halkın taleplerine hızlı çözümler üreteceklerini söyleyen Başkan Taşkın, bölgenin Malatya’nın yeni ticaret merkezi haline geleceğini belirterek;"Önceliğimiz, vatandaşlarımızın ve esnafımızın refahını artıracak projeleri hayata geçirmektir. Bu çarşının, Battalgazi esnafı ve tüm Malatya halkı için hayırlı olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı. Taşkın, belediye ekiplerinin alanda düzenli denetimler yapacağını ve esnafla iletişimi sürekli tutarak sorunlara hızlıca müdahale edileceğini de belirtti.
Kanalboyu esnafı, Başkan Taşkın’a teşekkür ederek belediyenin sağladığı imkânlardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Vatandaşlar ise yapılacak düzenlemelerin bölgeyi alışveriş açısından daha cazip hale getireceğine inandıklarını belirttiler.
Haber, 24 Eylul 2024 14:55
Yorumlar (0)

Ölmeztoprak'tan Bayram'da Hastalara Ziyaret

Barınma sorunu derinleşiyor: Kira artışına çözüm bekleyen öğrenciler çaresiz

Yoksulluğun gelecek karartan yükünü kız çocukları çekiyor

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin görünmeyen hali: Dijital şiddet

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak hayatını kaybetti

AĞBABA: Türkiye ekonomisine vurulmuş bir darbedir

AK Parti Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Başkan Geçit: Bayramlar, Birlik ve Beraberliğimizin Simgesidir

Malatya Protokolü Bayram'da Bir Araya Geldi

Hekimhan Belediyesi Karayolunu Ağaçlandırıyor

Beş Parasız Yeni Malatyaspor Mağlup: 0-2

Ağbaba: Dostluğun yaygınlaştığı, bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz

TÜRKİYE-DANİMARKA MİLLİ MAÇI MALATYA’DA OYNANACAK

Malatya'da Bir Kamyon Makaron Ele Geçirildi

Ölmeztoprak: Bayramlar, bizi biz yapan değerlerin yeniden hatırlandığı günlerdir

Bakan: Sağduyu, aklıselim ve sabırla hareket edeceğiz

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK VE DENETİM

MASKİ İÇMESUYU TESİSLERİNİ YENİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Malatya’da İmamoğlu’na destek mitingi düzenlendi

Milletvekili Ağbaba, Malatya'ya Hızlı Treni Sordu...

1. Yılında En Başarılı Belediye Başkanları

1. Yılında Başarı Oranı En Yüksek İlçe Belediye Başkanları

Doğanşehir deki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Malatya Polis Evinde İlk İftar Verildi

Malatya Valiliği Alınan Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Uluslararası Sıfır Atık Günü Etkinliği Düzenlendi

Abdulvahap Gazi Türbesi Etrafına Ağaç Dikildi

Vali Eşi Yavuz, MİAD Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Yazıhan'da Nevruz Bayramı Kutlandı

Şampiyon Kuaför Demrezede Çocukları Tıraş Etti

Hekimhanlılar İftarda Bir Araya Geldi

Malatya'da Sazangillerin Avlanması Yasaklanıyor

AK Parti Pütürge İlçesinde Toplandı

Battalgazi Hasırcı'da Taziye Evi Yapıyor

Keskin: Konteyner Çarşılara Sahip Çıkalım

Boykot Edilen EspressoLab kafeye Destek Ziyareti

Malatya'da Bin 205 İşyeri Denetlendi

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kapısını Araladı
