BAŞKAN GÜDER: MALATYA GENÇLİĞİ TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Siyaset, 27 Ağustos 2020 06:48
Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.
Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin davetlisi olarak Malatya’ya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç ve GENÇSAD Başkanı Fatih Can ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Malatya’ya ve özellikle Battalgazi ilçesine hayranlığını dile getiren Milletvekili Yıldız, misafirperverliğinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti. Milletvekili Yıldız’a gençlere yönelik ilçede yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgiler aktaran Başkan Güder’de, Malatya gençliğinin Türkiye’deki önemine dikkat çekti.
BAŞKAN GÜDER: “GENÇLİK DEMEK, GELECEK DEMEK”
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin davetlisi olarak Malatya’mıza gelen AK Parti Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız’ın bu ziyareti bizleri fazlasıyla onurlandırmıştır. Vekilimizi yakinen yeni tanımış olduk. AK Parti’nin ve Türkiye’nin gelişmesi noktasında çok güzel çalışmalar yaptığını biliyoruz. Ülke olarak güzel çalışmalara imza atan siyasetçilere her daim ihtiyacımız var. Özellikle içerde ve dışarıda ne zaman bir adım ileriye attıysak, her zaman bin bir türlü engellemelerle karşılaşmışız. Bizim engellemelere aldırış etmeden yolumuza devam etmemiz lazım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibi gibi yol gösterici rehberlere ihtiyacımız var. Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımız üzerine düşen sorumlulukları ve görevlerini yerine getirmekteler. AK Parti Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız hanımefendi de Malatya’da gençlerle bir araya gelecekler. Bir araya geldiğimiz gençlerimiz ile sohbet edeceğiz. Gençlik demek, gelecek demek. Gençliğimizi anlarsak, geleceğimizi de anlar ve ona göre yol haritamızı belirleriz. Malatya’mız Türkiye genelinde gençlik faaliyetlerinin zuhur etmiş olduğu, yeni fikirlerin temel bulduğu, yeşerdiği illerden bir tanesidir. Malatya gençliği Türkiye için çok önemli. Diğer Sivil toplum örgütlerimizde Malatya’da gençlere yönelik çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu çalışmalar ülkemize, Malatya’mıza ve devletimize inşallah ciddi katkılar sunacaktır” ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLİ YILDIZ: “BATTALGAZİ’NİN MİSAFİRPERLİĞİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
‘Güzel Malatya ve Battalgazi’mizin misafirperverliğini sonuna kadar hissettik’ diyerek sözlerine başlayan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, “Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan gençlerimizle çeşitli programlarla bir araya geliyoruz. Bugün de Malatya’ya GENÇSAD’ın davetlisi olarak geldik. Malatya’da bulunduğum için çok mutluyum. Daha önceden de Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendinin daveti üzerine buraya gelmiştik. O zamanda Malatya’nın misafirperverliğini tecrübe etmiştik. Bugün çok daha derinden bunu gördük. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, bizleri çok güzel bir şekilde ağırladılar. Türkiye’nin dört bir yanında gençler ne düşünüyor? Ne hissediyor? Neleri hayal ediyor? Bunu bizzat onların memleketlerine gelerek görmek, çok daha önemli bir hal kazanıyor. Ankara’da gençlerimiz ile her zaman buluşuyoruz. Fakat il dışından gençlerimizin misafiri olmak, onların ekmeğine ortak olmak, bizde derin bağlar kurduruyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e, Derneğimize, Vekillerimize ve İl başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel Malatya ve Battalgazi’mizin misafirperverliğini sonuna kadar hissettik” dedi.
Ziyaret sonunda Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’a Kayısı hediye etti.
Siyaset, 27 Ağustos 2020 06:48
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor'a 3-1 Mağlup

Malatya'nın 3 İlçesinde Çilek Bahçeleri Kuruldu

Yaren Yolcu’dan Umuda Yolculuk: Kiraz Çiçeği

Malatya'da 2025'!de 78 Milyarlık Yatırım Yapılıyor

Down sendromlu özel bireylerin Hayallerini Gerçekleştirdiler

BATTALGAZİ’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Dağ Bisikleti Etap Yarışları sıralama turu ile start aldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm desteği 2,5 Milyona Çıkarılmalı

MASKİ Göller'in İçme Suyu Şebekesini Yeniliyor

Yeşilyurt'un ‘Taziye Evleri’ Projesine Destek Geldi

Fendoğlu: Malatya’da Kayısı Üreticisine Acil Destek Şart

HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANDI

Büyükşehir'de Encümen ve Komisyon Üyeleri Seçildi

MAGİNDER Göztepe'ye Taziye Evi Yapacak

Yazar Hayati İnanç Battalgazili Gençlerle Buluşuyor

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Selçuk, flamingoların büyüleyici görüntülerine şahit oluyor

Malatya İpek Yolu Kariyer Fuarı'na Büyük Önem Veriyor

Doğanşehir'de Kaza: 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

Malatya Çarşısında Teslimatlar Yıl Sonunda Yapılacak

Kariyer Fuarı Hazırlıkları Toplantısı Yapıldı

Yeşilyurt'ta Encümen ve İhtisas Komisyon Üyeleri Belli Oldu

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Malatya'da Hırsızlık Yapan Şahıslar Yakalandı

Dr. Vahap Şahin'in Acı Günü

Beylerderesi Göleti Foseptik Çukuruna Döndü

Ağbaba: TFF Malatya Futbolundan Elini Çekmelidir

Yıldız: 'Darp Eden Takım 3 Puanla Ödüllendirilemez'

Meteoroloji Uyardı: Orta Şiddette Don Bekleniyor

Dernek Mahallesi’ne Gençlik Merkezi Yapılıyor

Tekerlekli Basketbol Takımı 1. Lige Yükseldi

MASKİ: Dilek'e Arıtma Tesisi Değil, Kanalizasyon Hattı Yapılıyor

KAYISIDA “ÇİL VE 'MONİLYA” TEHLİKESİ

BATTALGAZİ’DE BAYRAM TATİLİ HİZMETLE GEÇTİ

Malatya'da 'Tecavüz İlacı' GHB Ele Geçirildi

Hekimhan’da tır devrildi: 1 Yaralı

Muğla'da Malatyalılar, Malatyalılar Gününü Kutladı

Ölmeztoprak: Hasar Tespit Sürecini Yakından Takip Edeceğiz

Ağbaba: Kayısıda dolu hasar tespitleri yapılmalı
